Tuesday, September 4, 2007

Kotkan kouluja, osa 6


Haukkavuoren kouluHaukkavuoren koulu on ollut tähänastisista kaikkein mielenkiitoisin kuvattava. Pidän ikkunoiden muodostamasta rytmistä ja talon värimaailmasta. Tosin täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että se on myös yksi viimeisimmin remontoituja koulujamme, joten sen ulkokuorikin on siisti ja nykyaikainen (tosin eihän rakennus "itäblokin" muodolleen mitään voi...)Kuvakooste:

7 kommenttia / comments:

Neulekirppu said...

Koulukuvat ovat yksinkertaisesti hienoja kaikki.
Melkein kutsuva tunnelma.

ninni said...

Kivoja kuvia koulusta, mun suosikki oli se seinäkuva missä kello ei ollut keskellä.

Sen sijaan mua hämmensi tuo yhdistelmäkuva. Luulin että sulla on samanlainen linja sen suhteen kaikkien koulujen kanssa, tämä poikkeaa muista vahvasti. Ja suoraan sanottuna, pidän muista enemmän, tämä on sekava, vaikkakin hauska. Oliko tupluurit pelissä? ;-)

Mari said...

Itse asiassa se ei mene tuollaisena... Kunhan kokeilin ;-)

Iines J said...

Vastarannan kiiski täällä, huomenta! Minusta tuo on tylsän näköinen laatikko koko koulu - mielenkiintoisin kuva siitä on tuo kooste! Ehkä tuo rakennus on siistin näköinen, mutta muut koulut ovat olleet sympaattisempia.

Mari said...

Hyvä kiiski! Tykkään vastarannan asukeista. Koosteesta tykkään minäkin, mutta ei mennyt lapi yleisen linjan vuoksi. Näitä koosteita trimmataan koko ajan, laitanpa sitten koosteiden koosteen siitä, mitkä kuvat sivuille lopulta tulivat...

Kirjoittelen tätä töistä itsekin, tosin välkältä... Että ei tuo eilinen kirjoitus halunnut moralisoida, en oo itse yhtään sen parempi.

Iines J said...

Ei sitä kukaan moraalisaarnana varmaan ottanutkaan! Onneksi sulla on välitunnit, mulla on vaan tupakkatauot (enkä edes tupakoi).

Mari said...

Välitunneissa on se paha puoli, että ne on muiden koulujen ja kotien tiedossa ja silloin soi yleensä puhelin ;-) Jos et ole välkkävalvonnassa...

No nyt liioittelen, on niitä aitoja taukojakin.