Saturday, September 1, 2007

valokuvatorstai 57; digitaalinen kuvapeitto


Hanki nainen elämä! Siis se nainen olen minä. Itse. Seisoin nimittäin tänään, LAUANTAINA, 1.9.07 klo 11.00 kotkalaisen, Karhulassa sijaitsevan Kyminkartanon KOULUN pihalla ottamassa siitä valokuvaa.Tarvinnee vähän lisäselvitystä... Heikkona hetkenäni (niitä on usein) lupauduin kuvaamaan Kotkan alakoulut uudistuvien kotisivujen etusivuille. No, hanketta tuntuu aina hidastavan joko työt, väsymys tai huono sää. Siksipä katsoin parhaaksi tänä aamuna ottaa kameran kauniiseen käteen ja lähteä suorittamaan urakkaa. Päivän saldo: seitsemän takana, reilusti toistakymmentä vielä edessä.

12 kommenttia / comments:

Ari said...

Hyvä muisti meikäläisellä, mutta vain niin lyhyttä laatua. Unohdin jo koko valokuvatorstain:(

Aleksur said...

Melkeinpä huvittaisi mennä takaisin kouluun, kuvasi koulun nähtyäni! :)On ihanasti kuvattu koulu.

Tarjuska said...

Vanhat koulut kiinnostavat aina, varsinkin jos itsellä on elämää niiden sisäpuolella. Mun kai pitäis joskus kuvata myös ne koulut, joissa itse olen ollut. Yksi täällä Hesassa on vaan joutunut uuden purkuun uuden toimistotalon tieltä. :(

Halo Efekti said...

Ohoh mikä urakka, mutta kuva koulusta on ainakin kelvollinen julkaisuun.

katriina said...

Koulu, vankila, koulukoti, kasarmi, arkkitehtuuri on aika samanlaista, jämäkkää ja jykevää. Tyhjä koulunpiha on oikeastaan surullinen, kesällä suorastaan hylätyn näköinen.

Iines J said...

Kaunis rakennus ja hauska projekti!

SusuPetal said...

Tuo on kyllä niin perinteisen koulun näköinen, että käytävien tuoksu tuntuu sieraimissa:))

Mari said...

Tarjuska; kuvaa se toimistorakennus, dokumentti sekin ;-)

KAtriina: koulunpihalla kuvaaminen on vähän hankalaa, jos siellä on oppilaita. Omassa koulussani olemme kysyneet oppilaiden kotoa kirjalliset luvat, mutta tähän projektiin katson parhaaksi ottaa tyhjiä kuvia. Kyseessä kun on alakouluikiset ja ennen kaikkea alaikäiset lapset. Olis noloa, jos heidän kuvansa joutuisivat kaupungin kotisivuilta vääriin käsiin.

Huomasin pelkästään tämän päivän perusteella (kun niitä kouluja tuli katseltua vähän eri silmällä kuin tavallisesti) miten tylsiä ja mielikuvituksettomia, yksityiskohdattomia koulurakennukset loppujen lopuksi ovat. Harvalla on omaa persoonaa.

savisuti said...

Koulunbongaajan hieno kuva ja miten sininen on taivas!

Kirsi Myllyniemi said...

TUo koulurakennus muistuttaa Puistolan ala.asteen vanhempaa koulurakennusta, joka on rakennettu 30-luvulla. Kyminlinnan koulu näkyy tosin olevan suurempi.
Tarjuskan ajatus kuvata kaikki elämänsä koulut on sekin hyvä. Pitää varmaan pistää muhimaan.

Jussi said...

Onko tuo taivas aivan aito? Nätti kuva kuitenkin :)

Mari said...

Jussi: niin aito kun pyöröpola obiskan nenällä kuvaten tulee. Oli tosi hieno ilma ja aurinko selän takana. Ei se muuta tarvitse.

Tuo uusin digirunkoni jäljentää värit vahvoina - on kun "entisajan" filmien värintoisto.