Monday, October 1, 2007

luova lauantai 14; syksyn värit


Luova lauantai on palannut kesälomaltaan - kiitos siitä Eleanille!

Onneksi siellä säännöissä vieläkin lukee "tulkitkaa", se pelastaa minut monesti ;-) Tässä blogissa palataan taas opiskeluaikoihin ja painannan kurssiin Savonlinnan OKL:n kuvataideopintoihin. Tarkoituksena oli kokeilla, miten eri painantamenetelmiä voi käyttää koulussa, tällä kertaa kokeilussa mallinepainanta.

Miksi nämä ovat minulle syksyn värit? Siksi, että syksyllä on kalastuskausi kiivaimmillaan, silloin saalistetaan tulevan talven kalat ja nämä tuoksut, muodot ja värit kuuluvat minun syksyyni.

Löysin kansiosta myös suunnitelmasivun, joten osallistun kuvaparilla. Lopullisen työn tein tämän koepainon jälkeen tyynyliinoille, jotka ovat vieläkin meillä käytössä.6 kommenttia / comments:

Anonymous said...

Vai että kahden kuvan kuvapari? Heehee...

Mari said...

Jätähän jo tämän illan kotkotukset! Nuku yön yli! Kade oot, kun et ite saanut tänään sitä yhtäkään! Tää on sentä jo historiaa, ikinuoren taidetta 14 vuoden takaa ;-)

Okei vaihdamma kuvapari pelkästään - ootkos ny tyytyväinen?????

Anonymous said...

Sinähän olet monitaitoinen. Mulla kalat ei välttämättä liity syksyyn vaan kesään, ihmisten elämänpiirit voivat olla niin erilaisia. Nättejä tyynyliinoja teillä kuitenkin.

Raija said...

Hieno idea!
Sopii hyvin syksyn väreihin ja vieläpä senkin tähden kun syksyllä kalastetaan paljon.
Hienot ovat varmasti tyynyliinatkin.

Anonymous said...

Olen kalalle allerginen, joten en ajattele noita syötävinä vaan... No, mikä tahansa itse tehty on hyvä asia. Syksy + väri eli sopii Luovan lauantain piiriin.

Anonymous said...

Omalaatuinen tulkinta syksyn väreistä. :) Kalat eivät erityisemmin liity syksyyni, mutta taideteoksesta pidän ja ottaisin kyllä tyynyliinana. :)