Friday, August 31, 2007

Moody Monday: immature
Viikottaisia valokuvaushaasteita asiasta kiinnostuneille:

Moody Monday
Thursday Challenge
Lensday
PhotoSharks
PhotoFriday
Unique Exposures
ShutterDay
MacroDay
SeeItSunday

ojasta allikkoon?


Via IT-viikko:

Kyseessä todennäköisesti Storm Trojan-joukkio. Viruslevittäjät ansoittavat Google Bloggeria

31.8. 16:30 Krakkerit ovat alkaneet asettaa ansoja Googlen blogeihin. Huijarien lisäykset blogeihin sisältävät virusansoja.

Krakkerit lisäävät omia kommenttejaan Google Bloggerin blogeihin. Kommentit sisältävät linkkejä, jotka johtavat viruksia levittäville sivuille.

Tietoturvatutkija Alex Eckelberry Sunbelt Softwaresta havaitsi ansoitetut linkit elokuun 27. päivänä. Tällä hetkellä sadat blogimerkinnät sisältävät haitallisen linkin.
Lue lisää IT-viikon sivuilta. Tottahan se, että missään ei ole turvassa. Hakkerit ja huijarit ovat aina askeleen edellä niin massassa kuin tekniikassakin.

Thursday Challenge; yellowWednesday, August 29, 2007

muutospaineita
Blogin muutto aiheuttaa myös teille blogiystäväni muutospaineita, päivittäkää blogeistanne kameraveneen blogin osoite - jookos...?!?!?

ps. On tässä se hyvä puoli, että voi kierrättää valokuvia, eikä kukaan pääse sanomaan, että ne ovat tuolla blogissa jo... ;-)


pakko minunkin...


78%How Addicted to Blogging Are You?

digi, digi, digi...


Viimeisen vuorokauden painajainen. Olen yleensä kaikessa elektroniikkaan ja tekniikkaan liittyvässä riemurinnoin mukana, vaan en tässä digiin siirtymisessä.

Pakon sanelemana kömmin eilen kauppaan autuaan tietämättömänä mitä minun oikeastaan pitäisi sieltä mukaani saada. Luotin siis myyjän ammattitaitoon. Sen olin päättänyt, että tuplaviritin (kuulin nmittäin vasta viime viikolla, että yhden virittimen boksilla ei voi katsoa eri kanavaa kuin nauhoittaa, jippii, se vain lisäsi intoani) sekä kovalevy. Ja toki tiesin, että vekottimen pitää soveltua antenniverkkoon ;-).

Paria kauppaa myöhemmin kömmin onnellisena ulos boksi kainalossani. Kotona aukesi kaamea totuus: antiikinaikaisessa töllössämme ei ollut scart-liitintä. KÄÄK!

Pikasurffaus netissä paljasti, että RF-modulaattorilla varustettu boksi olisi ollut oikea valinta. Ko. osia saisi irtopainoksinakin. Siispä aamulla niitä metsästämään. Mutta... Ainoa neuvo, mitä paikallisilta boksien myyjiltä tai töllönkorjaajilta sain oli joko a) osta uusi boksi tai b) osta uusi töllö. Verenpaineet nousivat soitto soitolta. Päätin kotiin päästyäni surffata vielä vähän lisää ja tilata ko. mötikän vaikka netistä, kun kukaan paikallinen ei siitä mitään edes TIENNYT.

Aikani puhkuttuani kokeilin johtoyhdistelmää scart-rca-johdon. Ei toimi, kiroilu vaan syveni. Lopulta tajusin kokeilla yhdistelmän toimivuutta AV-kanavalla ja "vot" johan alkoi pelittää. Mielestäni tein selätysvoiton tuosta kirotusta boksista ja paikallisista myyjäuroista, olen TOSI ylpeä itsestäni, enkä varmaan suotta ;-)

Nopealla laskutoimituksella tienasin ärräpäiden latelemisella ja periksiantamattomuudella töllön tai toisen boksin hinnan vaivaisella 2,90 euron johtosijoituksella. Joskus kannattaa olla jäärä!

Thursday Challenge; hotviikon kuva, viikko 34 / 07


Viikon kuva, myöhässä blogihässäkän vuoksi. Kuten varmasti osa teistä edesmenneestä mobiiliblogista luki, lauantaina tulla tömisti melkoinen ilta / yötuuli. Se lennätti meidätkin Suur-Pisin saaresta mantereen suojiin.


Tuesday, August 28, 2007

uusi alku


Vanhat kujeet.

Tämä on vielä vähän torso, mutta palaa vanhoihin mittoihinsa pikkuhiljaa. Koettakaa tottua muutokseen, samoja kuvia täältä löytyy samalla paasauksella höystettynä edelleenkin. Mikään ei tule muuttumaan ... paitsi että... mobiilikameravene jäi omana itsenään lyhyehköksi jutuksi, se yhdistyy tähän "normaaliblogiin" tässä muutoksen yhteydessä.

Kameraveneen toisen blogivaiheen syntymäpäiväksi julistettakoon siis 29.8.2007. Painakaa se mieleen, vuoden päästä palataan aiheeseen.