Monday, August 3, 2009

viikon kuva / photo of week 31 / 09

En tiedä, oletteko seuranneet kesällä JIMiltä tullutta ohjelmaa "Vaarallisilla vesillä"? Se kertoo Alaskan ravunpyytäjistä. Se on ollut meidän viikon odotetuin ohjelmamme. Nauratti, kun sattumalta saimme tämän kotoisten vesiemme tulokkaan, villasaksiravun, viime pyhänä verkoilla, tässä meidän "Deadliest catch" :-D

Aika pelottavan näköinen, vai mitä?"Deadliest Catch"
has been our favourite show during this summer. We has fun, when we catch this Chinese mitten crab last weekend - this is our deadliest catch :-D

12 kommenttia / comments:

raija said...

Luulin ensin sen olevan jättiläis hämähäkki;)

Mari said...

Samaa ulkonäköä, kyllä :-D

Wiltteri said...

Aikas raju otus! Jokirapua pyytäneenä tuon ei pitäisi säikäyttää mutta onpa tuo kuitenkin säikäyttävä! Ja tässä kohtaa rustaan kehurivit, nimittäin törmäsin kuvaasi kirjassa Kuvia taivaalta vuodelta 2007, oli upea pilvikuva ja korkealta!! :)

-wiltteri-

KooTee said...

HUH,huh. Uskaltaakohan tuohon veneeseenne astua? ;)
Hieno kuvan olet siitä ottanut, mainio kuvakulma ja jälleen terävyysaleen valinta on kohdallaan.

Anonymous said...

Oliko yhtä hurjaa pyydystää tuo rapu, kuin siinä dokumentissa?

Iisi

irma said...

Piteleepä se söpösti "sormiaan", siis saksiaan, yhdessä. Nuo ruskeatko ovat ne villakynsikkäät, joista linkin jutussa mainittiin?

Olet näemmä ottanut kuvan rapuperspektiivistä. Tuliko kovaa vauhtia kohti?

Mari said...

Wiltteri: Tämä taitaa olla lähinnä monsteri jokiravun rinnalla, noin ulkonäöllisesti. Jopas olet tarkkaan tuota "Kuvia taivaalta" teosta lukenut, kiitos, kiitos.

KooTee: sopivalla suojavarustuksella, kyllä... ehkä...

Iisi, kyllä tuo oli ihan kiltisti verkossa :-D Takertuu vaan noiden saksiensa kanssa kovasti kiinni ja yleensä lopputuloksena on reikä verkossa, niin nytkin. Rapu majaili meillä sangossa parisen tuntia, poseerasi aika huonolla yhteistyöllä puolisen tuntia ja pääsi sitten vapauteen, mahtoi ihmetellä, kun olimme siirtyneet sankovaiheen aikana n. 10 km, joutui poika uusille vesille ;-)

Irma: Nuo ruskeat juuri, tosi pehmeän tuntuista, vesi mulluaa siellä välissä ja tekee siitä ihan sametin tuntuista. Itse asiassa se meni sivuttain (niin kuin ravut liikkuvat) kovasti karkuun, melkoisen ketterä kaveri maallakin. Pääsi penkin alle ja halttaantui sinne hetkeksi, siitä sain vähän kuvia.

Alkoi olla vaan niin pimeä, että aukko piti laittaa suureksi ja ISO1600. Kuvan laatu vähän kärsi.

KooTee said...

Ei kylä kuvan laadussa mitään vikaa näy, olet ajanut kohinanpoiston läpi.

Paljon parempi kuva kuin tuossa linkin jutussa.

Mari said...

Juu, kyllä se kohinanpoiston kävi läpi. Sitä en häpeä käyttää, pikemminkin käytän liiankin herkästi joskus. Kamera oli kuvaa ottaessa laiturilla, joten se auttoi, ettei kuva heilahtanut. Tuossa makrossa kun ei ole vakaajaa ;-)

Outi said...

Todella upea kuva! Tuolla naamavärkillä ansaitsisi hyvinkin elokuvakohtauksen pääosan monisatakertaisessa koossa tietenkin. :)

Sara said...

Hello Mari! It's good to see you in my comments again.

This crab has a very grumpy face!

Ari said...

Hyvä kuva! Sarja "Deadliest Catch" on muuten aika rajua työtä jossa heikot ei pärjää. Olen katsellut sitä myös toisinaan kun on osunut kohdalle.