Sunday, September 6, 2009

viikon kuva / photo of week 36 / 09

Pieni pyromaani sisälläni on päässyt pimenevien iltojen myötä valloilleen...Little pyromaniac inside me is loosen...


6 kommenttia / comments:

Anonymous said...

Tummat pilvet kerääntyivät tänään taivaalle ja alkoivat sitten viskellä vettä. Lyhtysi houketteli pisaroita lämmittelemään ja peilailemaan.
Tunnelmallinen kuva, siihen on nyt tartuttava, ettei alkaisi kesän lähtö surettaa.

Mari said...

Onneksi vielä on lämmintä, meillekin lupailee vielä ensi viikolla +20 astetta! Nautitaan tästä "huonon saunan lämmöstä" edes.

KooTee said...

Kohta on jouluvalot ;)
Kivaa , kun lyhdyt syttyvät illan hämyyn.

Hanna said...

Täälläkin eräs lyhtyhullu alkaa iltaisin nauttimaan elävän tulen tuomasta valosta pimeneviin iltoihin. Yksi syksyn iloisista asioista ;)

Taija said...

Katselin vähäsen että milläs sä kuvaat noin mukavia kuvia ja huomasin tuon Extender EF 1.4x II, missä putkessa käytät tuota? Mä yritin saada meidän pidentäjän zoomiini (100-400) kiinni mutta autotarkennus ei enää toiminut, käytätkö tuossa samassa sitä silti? :/

Mari said...

Taija: käytän sitä (harvoin) tuon 100-400 mm putken kanssa. Se on totta, että automaattitarkennus häviää tuolloin. En ole oikein päässyt sinuiksi tuon loiton kanssa,kovin on hankintahintansa nähden vähällä käytöllä. Tuo pumppuzoomi kun tuppaa imemään sisuksiinsa pölyä muutenkin, niin tutnuu, että sitä on tuplaten, kun ottaa ja laittaa tuota loittoa paikoilleen.