Tuesday, October 27, 2009

12 kuvaa jatkot / 12 photos afterparty

12 kuvaa / photos

Valitsemme Krisun kanssa kuukausittain jonkun teeman, jonka perusteella kinaamme meille yhteisen, mieluisan kuvan / kuvasarjan. Koska kaksi kuukautta on jo kulunut, on aika valita syys- ja lokakuun kuvat.

Syyskuun valintakriteeriksi valitsimme omaperäisyyden.

Valitsimme yksimielisesti omaperäisimmäksi kuvauskohteeksi Ylitalon Juhan Taijin asennot. Kuvat löytyvät täältä: http://taiji.ylitalot.net/tag/12-kuvaa/

Lokakuussa metsästimme suurinta muutosta.

Olimme jälleen yksimielisiä (!!!), ehdottomasti suurin muutos tapahtui Uniksen koskella: http://unisiipi.blogspot.com/search/label/12%20photos.

Kuvia ei ole kopioitu tähän postaukseen, koska kuvien omistajilta ei ole kysytty lupaa.

Mitäpä marraskuussa? Se selviää kuukauden kuluttua...

*****

We (Krisu and I) decided to choose a monthly theme, a pleasant image. Since two months has already gone, it is time to choose September´s and October´s photos.

September we were looking for originality


We named Juha Ylitalo's photos of Tai Chi postures. Photos can be found here: http://taiji.ylitalot.net/tag/12-kuvaa/

October, we looked after the largest change


We were once again united, biggest change occurred here: http://unisiipi.blogspot.com/search/label/12% 20photos.


There are no pictures copied to this post because we never asked permissions to copy / use those pics.


What would be in November? We´ll see...


6 kommenttia / comments:

Anonymous said...

Voi ihmettä, KIITOS, tämäpä hieno yllätys.
Juuri aamulla mietin, että tulisipa ensi viikolla pakkasta, että saisin edes hiukan taas muutosta :-)

Olen nyt kotoisemmin unnu, mutta blogiosoite on ihan sama ja uniskin käy. Uniksesta tuli uniseksi, eikä unisena maistu seksi ja muutenkin nimeä oli vaikea taivuttaa, siksi olen nyt unnu, mutta se ei vaikuta tähän haasteeseen, koska bloginimi on sama.
Kiitos vielä teille molemmille!

Melita said...

Iltaa,
AI JAA - päätitte sitten muuttaa kivan vähemmän kivaksi eli kilpailuksi.Olisiko marraskuussa vuorossa häätöäänestys - joka kuukausi voisi häätää kolme/neljä huonointa eli ne joissa vähiten muutoksia ja sitten kahdennentoista kuvan saisi linkittää ainoastaan eniten ääniä ssanut voittaja ?

Mari said...

Harmi, että näet asian noin. Ajatuksemme oli nostaa meidän kaikkien intoa katsella kuvia ojentamalla joku näkökulma. Negatiivinenkin palaute on hyvää palautetta, mutta palautteen sävy voi olla nettiketin mukaista, lopun naljailu ei mielestäni ihan sitä ollut.

Melita said...

Hei Mari,
Kiitos vastauksestasi."Naljailuni" oli varsin vaatimatonta siihen nähden miten paha mieli tuli siitä, että päätitte ruveta tuomaroimaan tätä suurenmoista ja hauskaa 12 KUVAA haastetta (siitä ei mielestäni ole ollut missään mainintaa kun tämä haaste aloitettiin) Pidin kyllä nettietiketin mielessäni - kommentissani ei ollut ainoatakaan viisikirjaimista sanaa ja lisäksi laitoin kommentin omalla nimelläni en anonyyminä.
Siispä... ei millään pahalla

Mari said...

Joo pyydän toki anteeksi omasta puolestanikin, vastasin itse ihan yhtä inhasti. Ja nostan hattua sinulle, että näistä asioista voidaan jutella, mikä ei onnistuisi kaikkien kanssa. Nämä ovat tietty vain minun ajatuksiani, koska Krisu on tällä hetkellä matkoilla. Olen edelleen sitä mieltä, että hienoa että sanoit, miltä tuntuu. Se on pääasia. Ja ettei tarkoitus ole nostaa meidän puoleltamme mitään kilpailua. Tämä vaan on yksi ajatus, idea ja ideamme ovat melkoisen muuntuvaisia, kuten tämä 12 kuvaa on jo osoittanut, pääasia olisi että kaikilla olisi hauskaa katsellessaan toisten ja omia kuvia. Ei tämä niin kamalan vakavaa ole, kuitenkaan.

Anonymous said...

Tähän nyt enää mitään sanomista, etteivät tunteet kuumene uudelleen. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut kilpailuttaa blogeja mitenkään perinteisessä mielessä eikä häätöäänestyksestä ole tietoakaan! :D Lisäksi olemme jäävänneet omat kuvamme. Mukavia kuvaushetkiä vaan jatkossakin, se on tarkoitus.