Thursday, October 1, 2009

12 kuvaa / photos - 10.2009

12 kuvaa / photos

Ajatushan oli, että kaikki 12 kuvaa olisivat sitten joskus yhdessä paikassa nähtävänä... Nyt lokakuussa meillä on kaksi kuvaa, marraskuussa kolme, jne. Tulen itse tekemään jokaiselle kuulle oman postauksensa ja liittämään jokaiseen postaukseen sekä vanhat, että uuden kuvan, jotta mahdollinen muutos on helposti havaittavissa. Postaus siis pitenee kuukausi kuukaudelta... Sama lopputulos tulee, jos uuden kuvan liittää alkuperäiseen (syyskuun) postaukseen, mutta sitten kommentit kerääntyvät kaikki samaan paikkaan ja eri kuukausien kommenttien tunnistaminen jää kommentointiajankohdan varaan.

*****
The idea was that all 12 pictures will be displayed in one place, somehow... Now in October we have two images, in November three, etc. I myself will post to October´s post two photos: september´s and october´s photos. Althought I make new post every month. Each post will be longer month by month ... The same result comes when You put the new photo to the original (in September) post, but then gather all the comments in the same place.
Lokakuun 09 kuva / Photo of October 09

Käyttäkää linkityksessä ns. permalinkkiä (löytyy useimmiten blogitekstin otsikosta, kun menet otsikkotekstin päälle), jotta linkki vie suoraan osallistumiskuvaanne. Lokakuun MckLinky on auki postauksille 1.-15.10.09.

*****
Please, use permalink to link Your post to MckLinky (mostly found in the text of the blog's title, when you go over the text title), so the link leads direct to Your pic. MckLinky is open for post from 1st October to 15th October.

15 kommenttia / comments:

hpy said...

Minulla on ollut ongelmia siita lahtien kun liitin pienen 12-kuvaa kuvan bloggiini ja tanaan vahvistui epailykseni etta siina olisi jotain Mozillalle sopimatonta silla en pystynyt avaamaan Kooteen sivua jossa myos on tama kuva. Onko kenellakaan muulla ollut vastaavanlaisia ongelmia? Vai tulevatkohan ongelmani jostain muualta? Poistin omani ja nyt saa nahda toimiiko systeemi uudestaan, vai onko siina viela jotain muuta. Pitanee kokeilla IE'ta.

Wiltteri said...

Käytän tuota godzillaa eikun mozillaa ja ainakin mulla toimii muiden linkit jne.. oma kuva myös on kaiketi toiminu koska sinne ollaan jo eksytty! Onnea uudelle yritykselle!

Mari said...

HPY: kannattanee ottaa varmuuden vuoksi se pikkukuva pois. Ilmeneekö ongelma myös minun sivuillani? Mullahan tuo kuva on linkitetty aika moneen kertaan.

KooTee said...

Vielä kerran:

Toimii minulla Motzillan ja pikkukuvankin kautta ihan oikein!

Pitänee mennä Marin luokalle opettelemaan kirjoitusta.

Deslilas said...

One month has not always the same effect. For instance, the difference between september and october is more obvious on the trees in Troyes en Champagne than on the fields and trees 40 kilometers away in Radonvilliers.

Pena said...

Tänne minun piti ekaksi kirjoitella, mutta tuo Jokiranta kuvasi pakoitti minua kirjoittamaan siitä.

Ja sitten asiaan. Mites nyt suu pannaan, vaihdoin tänään 30D:n rungon täyskennoon, Canon 1Ds, käytetty runko Rahalasta. Nyt, kun lykkään siihen 17-40 ällän nokalle, niin kuvakulma onkin laajempi, kuin 30D:llä ottamassani kuvassa. Pitääkö keskeyttää koko homma. Kuvakulmassa on suuri ero, 30D:n croppikerroin on 1,6, eli 17 mm tekee 27 milliä, 1Ds:n 17 milliä taas on todellinen 17 milliä, siis kuva on paljon laajempi. Ai rot nou?

Mari said...

Pena: Ensinnäkin, onnea uudelle kameralle! Pistit sitten oikein vimosen päälle... Säästitkö vielä 30D:n, vai laitoitko vaihtoon? Mulla on jokin omituinen hamstraussuhde vanhoihin kameroihini, tuolla ne pölyyntyvät kaapissa, en raaski luopua, niissä on muistoja :-D

"Ai-rot" vaan menoksi ja anna palaa, kyllähän sinä uudella saat vielä ykstoista kuvaa otettua, jos et yhtä ahkeraan tuota vaihda pois niin kuin 5D:tä aikanaan ;-) Saadaan uuden kameran kautta sun kuvista enemmän katseltavaa.

Pena said...

Oolrait, (naurua), muistat vielä sen 5D viikon. 30D meni vaihdossa ja tämä 1Ds Mk II tuntuu handussakin niin hyvältä, että en siitä ainakaan tällä viikolla luovu.

Voihan sitä kuvaa rajaillakin sopivaksi.

Katellaan, kiitos!

Kari said...

Uunan linkki ei toimi enkä löydä blogin osoitetta kommenteistakaan?

Mari said...

Uunan linkki on oikein. Sinne pääsi vielä viime torstaina. Blogi näyttää kuitenkin kadonneen. Toivottavasti Uuna käy lukemassa tämän ja kertoo meille uuden osoitteen.

Tietääkö kukaan Uunan blogista mitään?

Mari said...

Uuna ilmoittautui itse ja löytyy listasta nimellä Unis.

s said...

heres my link http://wp.me/pz1Xj-df

Harakka said...

Pysynkö nyt sitten siellä, vaikka en sen kummemmin linkitänyt tänne itseäni, vaan kun tulin tänne, niin harakka olikin jo siellä, hyvä niin, jos se se on nyt sitte siinä?

Harakka said...

Pysynkö nyt sitten siellä, vaikka en sen kummemmin linkitänyt tänne itseäni, vaan kun tulin tänne, niin harakka olikin jo siellä, hyvä niin, jos se se on nyt sitte siinä?

Harakka said...

Pysynkö nyt sitten siellä, vaikka en sen kummemmin linkitänyt tänne itseäni, vaan kun tulin tänne, niin harakka olikin jo siellä, hyvä niin, jos se se on nyt sitte siinä?