Sunday, August 1, 2010

12 kuvaa / photos - 8.2010

Viimeistä viedään... Itseni ja Krisun puolesta kiitos kaikille koko pitkän vuoden mukana olleille!

*****
Last one... Behalf of Krisu and myself our thanks to all who have been involved throughout the hole long year!

12 kuvaa / photos

Jos haluatte linkittää lokiluokan kokonaisuudessaan, varmistakaa, ettei siinä ole välilyöntiä välissä, esim ei 12 kuvaa, vaan 12kuvaa tai 12-kuvaa tai 12_kuvaa... Muuten Linky ei ymmärrä lokiluokkaa, välilyönnin vuoksi.

*****

If You want to link whole bloglabel, be sure, that there isn´t any space, for example not 12 photos, yes: 12photos or 12-photos or 12_photos... Otherwise Linky will not understand laber, because of space.Elokuun 10 kuva / Photo of August 10

Käyttäkää linkityksessä ns. permalinkkiä (löytyy useimmiten blogitekstin otsikosta, kun menet otsikkotekstin päälle), jotta linkki vie suoraan osallistumiskuvaanne. Linky on auki postauksille 1.-15.8.10.

*****

Please, use permalink to link Your post to Linky (mostly found in the text of the blog's title, when you go over the text title), so the link leads direct to Your pic. Linky is open for post from 1st August to 15th August.

11 kommenttia / comments:

Kari said...

Tämä oli mukava haaste. Oletteko suunnitelleet ensi vuodelle jatkoa?

Mari said...

Luulen, että ainakin minä kaipaan nytpientä hengähdystaukoa :-D Siitä kertonee se, että viimeinen kuva on itseltäni vieläkin ottamatta.

irma said...

Kiitos teille molemmille tästä mahtavasta ideasta ja toteutuksesta! Kivaa oli.

podso said...

I've really liked the experience of taking the 12 photos, and have enjoyed looking at all the others. Thanks for hosting this.

Mari said...

Irma: kiitos itsellesi, tehän tämän kanssamme teitte!

Podso: thank to yourself - You were the bigger part taking part to this.

Inkivääri said...

Apuna, linky oli taas hukannut ääkköset8O Kiitos, tämä oli tosi mukava haaste, vaikka olenkin taas myöhässä, mutta se tämä kesä ja erityisesti tämä ihana kesä - ei malttaisi paljon tuvassa ja koneella oleilla:)

lavonardo said...

Kiitokset haasteesta, lysti oli.

Pitänee jonkinlainen postmortem-analyysi kirjoittaa nyt kun koko sarja on onnellisesti ohi.

Armi said...

Hei! Johtuuko vain mun koneesta/selaimesta tms., mutta en löydä elokuun listaa enää. Olisin halunnut käydä vielä katsomassa loputkin.

Mari said...

Armi: lista on matkannut sivupalkissa runsaasti alemmas, rullaa hiirellä, niin tulee vastaan!

Armi said...

Hei! Löydän kyllä logon ja arkistolistankin, mutta kun klikkaan elokuu 2010, niin linkin takana ei ole linkkiluetteloa osallistujista. Muut kuukaudet näyttäisivät toimivan. Kokeilin ainakin toukokuuta ja tammikuuta.

Osasinkohan nyt selittää, mikä kiikastaa? Voi olla, että vika on minun päässäni, sillä omaan elokuun kuvaan on tullut kommentteja, joten linkkiluettalo näkynee. Ehkäpä kokeilen toista selainta?

Mari said...

No nyt hoksasin tuon kummallisuuden minäkin... Se McKlinky oli sieltä kadonnut - enkä osaa selittää miksi! Nyt se on lisätty sinne uudelleen. Ei kun kiertelemään!