Tuesday, January 11, 2011

katunäkymiä / street scenes

8 kommenttia / comments:

Ari said...

Melkoista liikennettä kaupungin keskustassa

KooTee said...

Ei siellä ainakaan hellettä ollut.

Katsoin ensin tuossa neloskuvassa miten nuo kääntyvät autot pääsevät kääntymään, mutta onhan siellä näköjään liikennevalotkin.

Ottaen huomioon kaupungin koon ja kaistamäärät niin liikenne virta näyttää ihan kohtuulliselta.

Ari said...

Katsoitko yhtään kameroiden tai lasien hintoja, olisko siellä ollut edullisia käytettyjä?

Mari said...

Ennen joulua oli tullut uusi määräys, kaupungin ulkopuolelta tulevat eivät saa tulla uloimman kehätien sisäpuolelle omalla autollaan. Sen uskoisi vähentävän keskustan liikennettä melkoisesti. Emme myöskään joutuneet kestämään niitä suurimpia saasteita, koska ennen olympialaisia 2008 kaupungin keskustasta siirrätettiin suuria tehtaita pois. Vaikka kyllä viimeisinä päivinä oli meille ihan riittävästi savusumua. Henkeen kävi.

Kameravarusteiden hintoja katselin, uteliaisuudesta.

En hankkimismielessä, koska Canonin takuu on maanosittain, aasialaisiin tuotteisiin ei saisi kansainvälistä takuuta ja toisaalta ainakin minulla pitää olla varmuus tuotteen aitoudesta, kun ostan kameravarustusta - ovat ne sen verran kalliita. Lähtöhinta oli huiman kallis, tinkijästä oli kiinni, mihin loppuhinta jäi.

Pokkari sieltä olis kannattanut tuoda, ne olivat edullisia ja hankintahinta sen verran pienempi, että ei olisi susikaan ihan niin paljon kotona patittanut.

Oikeastaan Honkkari olis se kameravälineiden hankinakylä tuossa maassa, olen kuullut.

andrie said...

Nice pics....salute

KooTee said...

Honkkari paloi tuossa taannoin...kehän varrella=D

Wiltteri said...

Ihan kuin tuolla olis paikallinen namusetäkin pyörineen hyi hyi... ;) (heh heh)... liikenne ei ole minun makuun koska inhoan ruuhkissa ajamista. Siinä katoaa se ajamisen fiilis ja vapaus. Harmi jos siellä oli ala-arvoista hengitysilmaa :(

krisuh said...

Viimeinen kuva!