Thursday, August 2, 2012

Suolalohta sipappihunnulla / salted salmon with mustard

Vakoiltiin paikallisilta uusi makunautinto :)
PS: Sinappi oli makeahkoa (suomalaisista tulee mieleen ensimmäisenä Kotisinappi).



Snooping new flavors from local people :)
PS. Mustard was quite sweet.

3 kommenttia / comments:

Tiitsa said...

Varmaan hyvää. Olen täällä joskus markkinoilta löytänyt suomalaista Hunaja-Konjakki tillisinappia ja se on aivan taivaallista graavinlohen ja paistetunkin kanssa. Valmistaja Heppujen Herkkutori.
En kyllä ensin oikein osannut yhdistää sinappi kalaan, mutta kyllä on hyvää. ;)

Eko said...

Varmaan hyvää makupalaksi.
Tuosta Tiitsan 'Hunaja-Konjakista' voisin sanoa - Konjakki ensin - Hunaja nuolasu perään - ja sitten graavilohta - ja ei muuta'ko taasen alusta....!

KooTee said...

Vaikuttaa kyllä epäilyttävältä =D